we are green giants. walking down the earth with guns

.hoe goed je bent ligt er alleen maar aan hoe slecht de anderen zijn

.mijn hoofd zegt nee en mijn hart heeft geen mening. met de passie van een banaan en het lef in de knieholtes treed ik aan bij de deur. we vliegen op 1200 voet en de wind waait door het toestel. ik ben bepakt en bezakt met rugzakken en buiktassen waar ik van twee van de drie hoop dat ze de parachutes bevatten die ze me beloofd hebben. een voor mij onbekende sergeant zit op het bankje naast de geopende deur naar mij te grinniken. ik ben de eerste van mijn stick en we zijn op weg naar de dropzone. ik ga de landing van dit vliegtuig niet meemaken. aan de linkerkant van de deur brand een rood lampje. zodra deze op groen springt stap ik uit. tjo en de fucking mazzel met je vliegmachien, ik ga aan mijn stoffen doekje hangen met 30 kilo baggage. veel handiger! in een minuutje naar beneden, hoop ik. niet veel sneller in ieder geval. achter mij staan zeven andere jongens te zenuwen. het is onze eerste sprong en ik mag als eerst van ons. ik zit met een draadje vast aan het vliegtuig die mijn chute er uit trekt als ik mijzelf aan het verwijderen ben. het komt er op neer dat ik niets zelf in de hand heb. behalve dat ik mijn borstscherm moet trekken als ik merk dat ik langer dan drie seconden keihard aan het vallen ben. okido. bos. snelweg. meertje. bos. dropzone. wat? groen lampje. wat? green on go! kut! fuck it! bbsbshhhchchchjjjggggrrtthhhhhfhffshssshshshhhwwoooooofuckingshsssssoooosh
driehonderdeendriehonderdtweedriehonderdrieshcchjjfffflop! en hangen. #tochwelblij maar gedraaid in je touwen. uiteraard. trekken aan de touwen is de oplossing en van genieten is nog geen sprake. trekken trekken moeilijk trekken rondje draaien trekken nog een rondje trekken trekken uit de knup. yeah. hangen. jeuh daar hangen mijn buddies ook in de lucht vet stoer . oh ja sturen. veel wind. achteruit. shit. waar zijn die kutdingen. hengsels iets boven me. gevonden. pakken bietje trekken. shit grond snel veel grond. klaarmaken landen. iets in de trant van KLABANG met je harses achterstevoren op de grond smakken lekker landen niks gebroken. woohoo ik leef! kut wind. scherm snel opvouwen. volkomen hulpeloos meegetrokken worden. bosje. vasthouden. controle. scherm binnenhalen veilig. gered mensen! ik ben parachutist

.met kromme rug krijst de kramme krijger zijn kreet;

.DEATH FROM ABOVE voor uw beschaving

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!