Factsheet laten maken door Studio Wiegers?
Weet u hoe je een goede factsheet moet maken? Wat moet er bijvoorbeeld in staan en hoe maak je een goed design? Zelf geen kennis hiervan en wil je een factsheet laten maken? Dan bent u bij Studio Wiegers, gevestigd in Zutphen, aan het juiste adres! Studio Wiegers is al jarenlang dé specialist op het gebied van infographics en we hebben zelfs landelijk op nummer 1 gestaan. Zoekt u een grafisch ontwerpbureau dat voor u factsheets kan maken en op deze manier relevante informatie kan overbrengen naar uw publiek of doelgroep? Bekijk dan eens uw mogelijkheden bij Studio Wiegers.
Wat is een factsheet?
Kort gezegd: een factsheet is een overzicht van alle relevante gegevens. Heeft u bijvoorbeeld een onderzoek gedaan en wilt u de onderzoeksresultaten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier publiceren? Of wilt u andere resultaten of gegevens van uw onderneming op een creatieve manier weergeven? Het doel van een factsheet is om alle relevantie informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier over te brengen naar het publiek. Wanneer er een grote lap tekst aan informatie wordt gepubliceerd, zijn lezers vaak geneigd om niet alles te lezen en komt de boodschap van de informatie niet goed over. Wanneer alle relevantie informatie in een factsheet wordt verwerkt, zien de lezers direct wat de boodschap is en komen de gegevens of resultaten veel beter tot hun recht.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van informatie en deze uit te werken in een creatief en aantrekkelijk concept. Bij Studio Wiegers maken we vooral infographics voor de zakelijke markt, waaronder grote ondernemingen. Omdat we al jarenlange ervaring hebben in het vertalen van informatie naar krachtige ontwerpen, weten wij als geen ander hoe wij relevante informatie kunnen overbrengen naar uw publiek of doelgroep. U geeft al uw wensen en ideeën aan ons door en wij gaan aan de slag om deze op een creatieve manier uit te werken. Hierbij gaan wij altijd discreet te werk en kunt u erop rekenen dat wij goed omgaan met interne vertrouwelijke informatie.
Uw factsheet door ons laten maken?
Ben u geïnteresseerd en benieuwd wat Studio Wiegers voor u kan betekenen? Wilt u voor uw bedrijf een factsheet laten maken? Uw gegevens of onderzoeksresultaten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier weergeven? Neem dan gerust contact op met Studio Wiegers. Wij kunnen uw wensen en ideeën vertalen naar krachtige ontwerpen en gaan graag voor u aan de slag. Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen.
Naar boven