NVTZ en VTW publiceren eerste onderzoeksrapport in kader langjarig onderzoek intern toezicht
In 2021 zijn NVTZ en VTW gestart met een langjarig onderzoek. Hiermee wordt in beeld gebracht hoe het intern toezicht in de corporatiesector en in de sector zorg & welzijn ervoor staat. Ook kunnen op termijn trends en ontwikkelingen worden gesignaleerd. In het gepubliceerde onderzoeksrapport worden vooral de verschillen tussen beide sectoren beschreven.
Online publicatie
Studio Wiegers kreeg de vraag om het onderzoeksrapport vorm te geven. We hebben gekozen voor een helder palet met frisse figuren en passende illustraties. Het eindresultaat is in een online publish format gepresenteerd vanwege de mogelijkheden in dynamiek en interactiviteit. Een online publicatie is een digitaal document dat webbased gepubliceerd wordt en direct in iedere browser bekeken kan worden. Daarbij wilde de opdrachtgever het document graag ook als download aanbieden. Wij hebben daarom een interactieve pdf verzorgt die via een knop in de online publish te downloaden is. 
Bekijk hieronder de animatie met de features van het online document.
Voordelen online publicatie
Een van de voordelen van een Adobe online publish zijn de mogelijkheden voor animatie en invoeging van media, waardoor de lezer een dynamisch en aantrekkelijk document voor zich krijgt. In combinatie met de ingebouwde interactiviteit ontstaat een prettige leeservaring en intuïtieve beleving, wat de impact van de content verhoogd. Een bijkomend voordeel is dat je via een dashboard inzicht hebt in de gebruikersstatistieken. O.a. het aantal views op welke devices en leesminuten zijn zo makkelijk bij te houden. Bijkomend voordeel: bij een online publish via Adobe zit je niet vast aan een abonnement zoals bij soortgelijke diensten vaak gebruikelijk is.
Bekijk het gehele document hieronder of full screen via de website van de nvtz.
Naar boven